Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis
7.2.2011.

MEDULLA OBLONGATA DOMESTICA

DVA PRIJATELJA

"Ćo biš malo teplega dreka?"
"Molin. ča!!???!!!"
"Pitan te ako biš malo teplega dreka?"
"Ča si lud, kakov tepli drek, ča govoriš?"
"Iman lepega teplega dreka, pravi gušt!"
"I ča bi ja trebal s ten teplen drekun, ma ti si lud!!!"
"Ako ćeš jist malo teplega dreka, ja ti nudin"
"EEEJJJ, zaš bin jil tepli drek, ča si popizdel?"
"Aš je dobar, pravi tepli drek, a i ne pizdi, ča jiš celo leto?"
"Pa sigurno ne tepli drek!!!"
"Ala daj ne seri."
"Ma ne seri ti, ki ji tepli drek?"
"Ti govorin, ako ćeš iman lepega teplega dreka, zadnji put!!!"
"A otkud ti uoopće taj tepli drek?"
"Ča od kuda, pa ja san ga storil, pravi domaći!!!"
"Baš domaći, tvoj?"
"Sto posto!!!"
"A daj onda malo."

IRENA I VITOMIR

(Vitomir razgovara s prijateljem na mobitel)

"...i niš zel san auto od oca i pokupil san Irenu i šli smo va "Staru poštu" na onaj festival od kobasic... bilo je krcato judi... lepo smo se najili... i kobasic i kapuza i ombola i još smo štrudel od jabuk na kraju... odlično je bilo... a ova se je nasrala... pila je dosta lovranskega bambusa i onda rakije pa još nekakov pelin i čuj jebiga nasrala se... pokle kad smo šli prema Matuji ona počne zijat na vas glas... "ZJEBI ME... JA BIN DA ME ZJEBEŠ... ZJEBI ME KAKO PRASICU... DAJ ZJEBI ME..." i niš ja parkiran puli doma va Permaneh, spustin sici i ona se rukami nasloni na zadnji sic... ja joj dignen kapot i z dola je imela nekakov brhan i maknen gaćice i zatučen joj ga drito va guzicu... jebiga napalil san se kako motorka... a ona jušto kako san joj ga zatukal zriga se po stakle i zisere se po mene i mojen kurcu i još se pocura... kapuz po stakle drek svuda po autu... lud san bil... još auto od oca... sve smrdi... i ja počnen beštimat i da kako more tako i spravljan taj posrani moj kurac va gaće a ona mi reče... "ALA NE SERI, MENE JE BAŠ LEPO"... a niš pejal san ju doma i šal san na Petrol oprat auto..."

SE ČA JE LEPO MORA UMRET

Marino je bio domaći peder. Jadan, morao je to jako skrivati. Cijelo djetinjstvo, škola, nije lako.

Bio je ludo zaljubljen u Đanija, rošastog, crvenokožnog frajera. Đani je bio tipičan domaći; bučan, pripit, cijepao je i pilio drva, stalno motorka u gepeku i ispijanje bambusa na ex u svakoj drugoj a rakija u svakoj prvoj krčmi. Grozan tip u narančastoj tuti.

Marino ga je iz prikrajka gledao i zamišljao kako mu Đani "lomi" mišiće svojim ručerdama i kako mu slatko prdi kupus i grah u uho i priča mu kako ruši najveće bukve na Pasjaku.

Bilo je doba maškara i Marino se sav depilirao, počupao obrve, stavio periku i sjajni crveni ruž na usne. Imao je tanke , balerinaste noge i u štikli je izgledao bolje nego Monica, Sarah Jessica Parker i Nives (frizerka iz Matulja) zajedno. Dvije rukometne lopte u grudnjak i evo ga.
Kad je ušao/la u šator nema tko se nije okrenuo i ispustio onaj nevidljivi "voah" sa slinom u kutu usnica a vjerojatno se svim momcima digao "rog".
Đani je upravo ispijao 57. bambus a lijevom rukom držao kladu od 55 kila u zraku kad je ugledao Marinu.
Od prizora mu je stao dah, digao mu se kurac, ispustio je bambus koji mu je zasrao žute Lotto tenisice, ali kladu nije ispuštao. Crvena koža lica mu je bubrila i puštala zvuk "sssssljljljkkkkk" kao onaj priljepak na moru, kada valovi otkrivaju i pokrivaju stijene.
Marina je prošla poput sna, poput skrivenog muškog sna kroz Đanijev mozak i on se zaljubio u momentu. Ispustio je kladu. Sve pičke svijeta bile su tu ispred njega u jednoj osobi, u jednom tijelu, koje on, Đani, mora imati, mora.
Prišao je Marini i izdahnuo joj slinavo u uho: "Ja bin te zjebal!!!"
Marina kojoj je taj zadah otopio noge i kičmu i preselio je u Disneyland gdje je poput najsretnije princeze na prozoru trnja dočekala svog princa, nježno je odgovorila: "I ja bin da me zjebeš!!!"

Otišli su autom na Lisinu, na potok.
Đani se skinuo gol i gurnuo crvenokožnu erekciju Marini u usta.
Dahtali su kao dvije životinje na slaboj šumskoj mjesečini. Đani je podigao Marinu i njene ruke položio na haubu auta i htio joj prići s leđa. Ščepao ju je za sise i lopte su ispale.
Zbunjen poput LSD vepra ščepao ju je ispod haljine za "PIČKU" i našao "KURAC".
Svi atomi bijesa skupili su se u veliku Đanijevu šaku i prasnuo je Marinota posred nosa. Krv je odmah potekla a nesretni Marino je pao i glavom lupio u mokru, sluzavu stijenu u potoku.
Još dignuta kurca (kao i mnogim frajerima od 26 godina to mu je bio prvi jeb, prva istinska "ljubav"), Đani je otrčao u auto po motorku i ispustivši urlik tuge snažniji od onog vanzemaljca na kraju “Predatora" upalio je motorku i razrezao nesretnog Marinota koji se jadno koprcao po krvavom potoku. Plakao je i raspilio ga na tisuću komadića, motorka je bučno zujala ispod slabog i hladnog mjeseca
a potok se punio Marinovom krvlju, kostima, kožom, sekretima i mesom.

Lovci su našli nekakve rukometne lopte i krvavu periku ali nisu nikad nikome ništa rekli o tome.

JMBTinturić

web by Stylefor.Bees