Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis
9.4.2010.

RAD S PROFESIONALNIM FOTOGRAFOM

ili FROM AFRICA WITH LOVE

Spustio je fotoaparat sa supersized objektivom na koljena da fokusom očiju prodre u dupe plesačica koje su se nehajno zagrijavale. Nijedna leća ne prodire dovoljno sočno u međunožje kao oko.
Oko, šarena rožnica, izvidnica kurca i saveznik slinavog jezika provjereni je alat u rukama starog majstora.
KODAK-KODAKDICK-KODICK-DICK.
Mršava plesačica nije ni znala koliko je njen "solo-piece" kojeg je sama opisala kao "s guza" razveselio majstora. Njen izbor su sumnja i nedoumice koje umjetnički izraz i život nose zbog čega cijeli piece izvodi leđima okrenutim publici. Kad se u nešto nije sigurno lice se sklanja od pogleda.
Majstoru je obrnuto. Nema boljeg pogleda od guzičnog pogleda niti boljeg od guzičnog pokreta. Škljocanje kodak-aparata tek je manji šum naspram onog koji pulsira u centru svih moždanih centara:
"PIČKA PIČKA PIČKA"
Prirodni rendgen, scan, infracrveno, babooni koji si češu i grebu jaja, tek pridignuti HOMINID koji na još dimećoj sluzavoj hrpi mamootskih iznutrica guzi još nepridignutu afričku pramajku: BETTY-SUZY-LUCY i ARDI, sve je to ovdje u jednom pogledu snajper-spermatozoid-testosterona, slinavom osmijehu umjetnih zubi i u jednoj velikoj, čvrstoj, divnoj, ukrućenoj misli:
"Naravno da se TI flash-vagino vrtiš po podu a ja te gledam i slikam i znam SVE. I leći ću na pod, usprkos 150kg i spondilozi staroj 67 godina i slikati ću ti pičku čim bliže mogu. Ta tvoja soft-body-flanel-pidžama ne može ništa sakriti, znam SVE. FLASH-IZRAVNO-FLASH-EYE-TO-PUSSY. Rasprosti se poput Isusa i ja ulazim u TEBE"

baboons

JMBTinturić

web by Stylefor.Bees