Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis
29.4.2009.

UNUTARNJE SAGORIJEVANJE

ili svašta ili hrpa nepovezanosti ili ipak ima veze

Imao sam gadan napad proljeva i morao sam biti doma i imao sam dosta vremena da razmišljam o nekim stvarima u nadi da mi misli skrenu s govna, na drugo govno.

BARKA I ČAČKALICA

Postoji situacija u cijelom svijetu; dva kontinentalca se spuste na more u potrazi za boljim životom, zrakom i promjenom.
Nakon nekog vremena jedan kupi barku jer je vjerojatno osjetio ljepotu mora i soli ili se želi čmariti domorocima, nevažno, a drugi kupi čačkalicu jer je osjetio potrebu da čačka zube.
Obojica ni ne sanjaju da će najebati.
Dan za danom ovaj sa čačkalicom dolazi do luke, ogrnut jaknom preko ramena, čačkalicom u zubima, stavlja bijelom čarapom ukrašenu nogu na bitvu i maltretira glupim pitanjima ovog s barkom.
Ovaj s barkom prtlja po barci, struže, farba i sluša ovog idiota.
"Kako je, šta ima, stružeš, a?"
Nakon pet godina daily gnjavaže ovaj sa barkom popizdi, iščupa čačkalicu iz ustiju ovog seronje i iskopa mu oči, izbode uši i pukne ga nogom u jaja.
Čačkar umre, barkajola odvedu u ludnicu pa u zatvor a zapravo je sve logično i prirodno.
Ako se ništa ne mijenja lako je popizditi.

Inspirirano gledanjem transgraničnih-multikulturalnih emisija koje prerevno žele svesti planet na jednu jedinstvenu misaono-prehrambenu kacu..

LOVCI NA NOVAC
ili žešće kretenarije ili ovakvo nešto bih i ja volio pročitati

- naslovna stranica Novog lista, Jutarnjeg, Večernjeg, Nacionala ili bilo kojeg dnevnika, tjednika, mjesečnika...

"....da, ja sam Jurica Pađen, i kompletan sam idiot i htio bih se ispričati svekolikom puku za moje netalentirano muziciranje i zapravo za sve. Znam da ...šta si mi u kavu stavila i ...piši mi brate nemaju veze s mozgom i da bi normalni ljudi dvaput razmislili što će odgovoriti na pitanje čime se bave ali nisam htio raditi u banci ni u marketu pa sam kupio gitaru i... i žao mi je i nisam htio ali glupa televizija mi je ponudila... mislim Farma i to sve..."

Inspirirano gledanjem reklame za Ožujsko pivo, po čijem scenariju bi nas ta bljak-tekućina trebala ujediniti, spasiti i nagraditi. Neš ti nacionalnog simbola - vopi.

MUNJA I NAJSLABIJA

Mada sam neškolovan, alkos i iz Opatije, uvijek mi se činilo da za neki kreativni - literarni, glazbeni ili whatever slični poduhvat moraš imati talenta, volje, bijesa, straha, ponovo volje i naravno ukusa i mjere i puno rada.
Pročitavši par nastavaka Šajetarije i onog Trbovićkinog drkanja u Novom listu, mi se jako učinilo da oni nemaju ni kurca od svega toga.
Jebe mi se za njih kompletno i uopće se tu ne radi o njima jer su dva blijeda lika koji su iskoristili mogućnost - jer samo mogućnost se iščitava u njihovim trbuh-mozak-lifting-tračkarijama, ni trunka poetičnosti ili urođene drskosti ili magije, uf.
Skip them i pokušajte se prebaciti u mozak njihovih "fanova" - koji kurac njih goni da ponovo uzmu u ruke to nesuvislo komentiranje ovakve ili onakve "stvarnosti". Tako je perverzno easy uzeti "stvarnost" i malo se izrigati po njoj, učiniti je drukčijom, "lakšom" i podariti je ionako usranom puku koji misli da je Farma edukativna emisija i da se kroz nevolje protagonista svi čistimo i putujemo negdje.
A kladim se da onog ćelavog tipa koji vodi Istragu nitko ne voli.
Nema veze s Istrom.
Fuck off!!!
Da, znam da serem ali zar nije sve nestvarno ali ako želite pročitati nešto stvarno opasno just go to:
http://igor_kostelac.bloger.hr/ , sve drugo su small pussies !!!!

JMBTinturić

web by Stylefor.Bees