Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis
12.4.2009.

DIARRHEA CHA CHA CHA

ili jedna od najdražih pjesmica

Samo malo treba; krivi dan, krivi zalogaj, krivi drink i here we go.
Mala, sitna, uljata, smeđe-maslinasta flekica i hrabri prdac su dovoljni da ti sjebu dan, party, gaće, život.
Nakon toga glupo čubljenje na školjci i promatranje svih najglupljih likvida i sitnih svemira koji ispadaju iz tebe.
Pa "MENU": dvopek, voda, bezvezne juhe, ribane jabuke, sve ne bi li opet napravio veliko, čvrsto, smeđe, tamno-smeđe, crno, DIVNO, VELIKO, SMRDLJIVO, u jednom komadu, teško isperivo.....!

Mislim da svećenici lažu s onim "prah si bio i u prah......"

Postoji poglavlje u knjizi "The Porcelain God - a Social History of the Toliet" Julie L. Horan (Citadel press book, ISBN 0-8065-1947-9) koje priča o papi... hmm zaboravio sam ime i serijski broj, uglavnom bilo je to davno i taj papa je bio "posebnog stanja duha" - to cut short - papa je bio star i absent ali je itekako jeo i srao, samo što "začudo" znao je kad jede ali nije znao kad sere tako da su mu sagradili drvenu stolicu - "Sedes Stercoraria" - koja je ispod sjedala sa rupom, skriveno ljubičastim suknom skrivala drvenu zdjelu u koju su se skupljala papina govna. ON je većinu vremena provodio tamo i vršio audijencije i sastanke i whatever, naravno absent ali bio je papa, forgodsake.
Posebno školovani biskup, mnsr. Merder iz Leipziga je imao zadaću da provjerava da li je papa učinio ili nije svoju mmhm... kakicu i svako malo je (biskup) zavlačio svoju ruku - mano poderosa, que te lebrera de todo mal - ispod sjedala neprisutnog pape i ovisno o učinku pozivao niže svećenike da učine potrebito.
Prisutni u prostoriji bi šutke okrenuli glave i rukom, točnije kažiprstom prislonjenim uz nos lagano pjevušili uskršnji psalm "...Diarrhea cha cha cha... Diarrhea cha cha cha..." dok se čin čišćenja ne bi završio (a često bi se ovaj posrao po "čistačima" naravno ne namjerno).

Would You like to handshake our bishop?
Ili da vam krsti dijete?

"Diarrhea cha cha cha Diarrhea cha cha cha.... cha cha cha........!"

JMBTinturić

Mano

web by Stylefor.Bees