Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis
01.3.2009.

NIJE NOGA NEGO PIČKA

ili par povijesnih dopuna

Kao i mnogi drugi vladari, diktatori i medijski bogovi i drug Tito je pred kraj života izgubio kompas i poželio nešto više - poželio je postati ŽENA i zadnje dane je proveo u ljubljanskoj bolnici mjenjajući spol, odrezali su mu kurac i htjeli namjestiti pičku ali zakompliciralo se i izmislila se priča o nozi. (M. Jackson - Wacko Jacko comes to mind).

DOBRE DJEVOJKE IDU U HOLLYWOOD A LOŠE NA BRIJUNE

Pročitao sam knjigu "Tito i žene", skup pričica i anedgota vezanih uz Titov švalerski život. Bogat naravno.
Ali ne znam da li namjerno ili nisu znali izostavljena je afera s Elizabeth Taylor.
Naime negdje početkom sedamdesetih snimao se veliki partizanski film "Sutjeska" u kojem je glavnu ulogu, druga Tita glumio Richard Burton, tadašnji suprug Lassiejeve prijateljice.
I dok je Burton rikavao po bosanskim planinama i dolinama, u blatu i snijegu, Liz i Tito su tulumarili po Brijunima, oboje vični čašici i flašici.
Jedne večeri dobrano razgaljen Tito se uvukao u Lizin krevet i započeo ljubavnu igru a Liz se opirala: "Hey Tito! Don’t! What are You doing!?!....što će Burton misliti!!!???!!!".
A naš dovitljivi junak nesvrstanog svijeta je rekao: "Ako Burton može glumiti Tita, mogu ja malo glumiti Burtona!!!".

Par tjedana kasnije napuštajući Brijune, dok je Burton pakirao kofere, Liz je Titu poklonila srebrnu tabakeru na kojoj je ugravirano - LIZ, FOREVER.

OH YES I AM THE GREAT PRETENDER

"Mladiću, u mojoj kući se otvorila boca šampanjca kad je Tito umro, pička ti materina!!!!" - Anton Vrdoljak u Saboru, inače autor mnogih filmova o partizanima i sličnima, nesmiljeni trošitelj tada socijalističkin novaca a sada demokratskih.
Nagradno pitanje; kako se zovu ljudi koji ližu bulju?

JMBTinturić

p.s. hvala nepoznatom autoru na "posudbi" ove briljantne slike, ispričavam se na neautorizaciji ali bilo je jače od mene,
nevjerojatno ali potrebno da povijest završi tako.

web by Stylefor.Bees