Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis
24.12.2008

KUHAR, LOPOV, SAMURAJ I MARKO ili PRIJE BOŽIĆA

ili zaboravio sam pravi naslov ili par prehrambenih savjeta

SOURE-MA

U starom Japanu plemeniti i vješti samuraji smislili su SOURE-MA - kada bi u bici jedan od samuraja dobio po pički i glava bi mu bila smrskana, speštana i raznesena, ostali i preživjeli bi njegov mozak zamotali u list kupusa i odnijeli to njegovoj obitelji koja bi dodala rižu i to skuhala i ako je bilo muških nasljednika onda bi to oni pojeli da se prenese energija, moć i mudrost a ako ne onda bi ženska čeljad to pojela za veselje, slobodu i zašto ne.

MIKADO

Nakon što je bezobrazni i perverzni venecijanski dokoličar, peder i smutljivac Marko Polo izgnjavio Kineze i donio im čokoladu ovi su nakon njegova odlaska odahnuli i glupu i njima bezukusnu čokoladu koristili kao sredstvo za skladištenje i transportiranje riže - u "cigle" čokolade bi natrpali rižu i po potrebi je topili i vadili rižu. Mudar narod.
Navodno se Marko volio igrati sa petardama. Tamo.

DIDGERIDOOU

U skuhanoj i narančastoj australskoj pustinji par metara ispod površine gdje je znatno svježije i ugodnije žive sočni deset cm dugački i trinaest cm debeli albino crvi. Suncem sprženi i australskim opijumom sjebani aborigini su drvenom puhaljkom, danas znanom kao didgeridoou, mamili te crve; prislonili bi jedan kraj te "cijevi" na površinu pješčane pustinje i i blentavo puhali i ispuštali zvuk koji bi crve izludio i ugnjavio tako da bi izašli na površinu ali prirodno neobdareni za podnošenje sunčeve topline nažalost bi se spržili i tako postali veoma ukusan obrok lijenim i sjebanim aboriginima.
didgeri - dođi
doou - crv

Tako momci ako ste prilično lonely za Božić možete si kupiti gorsko-kotarsku jelvicu, komplet jeftinih korejskih satara i talijanskih petardi na Korzu i slušajući Antonya - Cripple and Starfish - odrezati si kurac i jaja, kurac isfrigati na svinjskoj masti tako da liči na doou-a a jaja nabiti na vrh jelvice i u ponoć si petarde zabiti u dupe i hura! Ako vas je više najedite se tofe - čipsa, flipsa i sličnih gluposti i napijte se toplog mlijeka i izrigajte jedan po drugom i izližite se a poslije se igrajte suncokreta - jedan stoji u sredini i vrti se a drugi ga štrcaju sjemenom - spermbirds!!
Djevojke naravno mogu ići u Skalu i uživati u bogatoj i raznovrsnoj trpezi!

JMBTinturić

web by Stylefor.Bees