Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis 31.10.2008

DOBRI ZAHODI ili JEBO NAM PAS SVIMA MATER i DA BOG DA CRKLI SVI DO SUBOTE UJUTRO

ili da, imam Aspergenov sindrom (vrsta autizma - pretjerana fokusiranost na detalj i ne viđenje/promicanje "stvarne" stvarnosti)

Rom i sedam amerikanki

Penjavši se stepenicama naše crkve vidio sam i izrigao se: na lijevoj strani stepeništa "veseli" Rom prekapa po baji, između starih krpa, opruga, drvenih okvira, komada kauča, slomljenog stakla, pegli i pljuvačke a na desnoj strani stepeništa sedam "nesretnih" amerikanki u šarenim-kariranim-tourist-in-europe odorama usplahireno viče: "Why are the Church-door closed? Why are the Church-door closed!!??!!". Rekao sam im da ne znam, da možda peru krv sa ruku pa su zatvoreni zbog čišćenja. A sa lošeg mozaika Navještena Marija širi ruke i milo nas gleda, svih devet (9).

Dobri zahodi

Trebalo mi je samo par trenutaka trezvenosti da se ponovo uvjerim kako ovaj planet sigurno pluta prema slivniku i da je pun govana, a to smo mi. Da, svi skupa smo govna, odvratna, nesadržana i jalova i pokvarena do srži i jebo nam pas mater svima i da bog da crkli svi do subote ujutro i da više dođe taj veliki val i armaggedon i da pukne Zern!!! Odvratno!!! Između mogućnosti i želja uvijek odaberemo govna i ponovo govna!!! Isus je rekao "...kad god se vas nekoliko skupi, ja sam među vama..."; e moj INRI, si se zajeba, kad se nas nekoliko skupi među nama su glupost, govno i prevara, pohlepa i destrukcija, strah i neznanje i ako si Ti "popravljena" verzija svoga Oca, mi nismo!!!

E pa kad tako volimo govna možda postoji solucija, spas. Čak nisam ni dugo razmišljao o ovome; da se možda spasimo smislio sam projekt DOBRI ZAHODI (again, kad već toliko volimo govna): na tri dana se svi maknemo sa Zemlje, na Mars ili bilo gdje, u Delnice. Za to vrijeme posebni znastvenici pripreme sve. Poruše sve što je čovjek izgradio na Zemlji, baš sve i pripreme Dobre zahode - sklop zahodske školjke i ispod nje rezervoar koji skuplja govna i automatski ih pretvara u korisnu - stočnu hranu koja se cijevima konstantno spičenim u naša usta slijeva ponovo u naša tijela, hrani nas, grije i održava na životu i opet se pretvara u govna i tako zauvijek - perpetuum merdabile - milijarde tih Dobrih zahoda po cijeloj planeti poslaganih i mi tamo sjedimo, držimo se za ruke i seremo. Ne radimo ništa a živimo i ne želimo ništa nego čim bolje se posrati jer je to nagrada. Crni dragulj. CLOACA MAXIMA! Briljantno odvratno zar ne, ili to već sve postoji? Mrzim postojeće.

"Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom" (H.L.Mencken, čitajte ga)

A tebe DragA mrzim najviše jer Ti si zaista kukavično-sadistični robot i tvoji su ne-su-osjećajni software/alibiji tako loše programirani da Ti je najbolje da se vratiš svom Serviseru da Ti uz droge i opijate pomogne sakriti mehaničke zlogobove i žice koje Ti vire na sve strane i da Ti uz vječito "VESELJE" dildo nahrani frigidnog kolibria koji se nastanio između Tvojih nogu i da tako lebdiš svojim MySpaceom u koji ja zbilja ne znam kako se ulazi i da Ti se ostvari sve zbog čega noću drhtiš i da ti low-battery(??) lampica stalno svijetli. I bolje da nas razdvoji ljubav nego da nas razdvoji praznina, EmptySpace. Da, ovo je humana kletva!

JMBTinturić

p.s. fuuuu, već sam se bio usrao da neću više nikad pisati ovako lijepe textove nego samo one glupe geo-političke-media fikcije i intimne plačipička pizdarije!!! i znam, neki će se pitati kako će se pokrenuti Dobar zahod i mada sam kriminalno neuk u znanostima, siguran sam da će nakon ta tri dana koliko se sklonimo sa Zemlje u nama ostati dovoljno govana da se pokrene Dobri zahod!!! (Nobel, Nobel!!!)
p.s. 2: kopao sam po ormarima (da, imam par ormara) i pronašao knjigu textova (fotokopije, probušene i spojene špagom) PORKO DIA, benda u kojem smo Čer, Stanko , ja i još par neopisivih individua "svirali" u osamdesetim, i među ostalim pronašao ovaj text: ZAHOD (00)

Ja sam zahod
U meni sve curi
Kroz mene sve prolazi
Sva ta govna
Ostaju samo boje i mirisi
Ja sam sa svima dobar
Svi me dotiču
Svi mi se dive
Ja sam zahod bez čuvara
Ja sam u boji
Ja mirišem

briljantno za mlade ljude, nisam bio ni punoljetan!!!! pustite si svoju omiljenu pjesmu i pjevajte ovaj text i bit će vam dobro, isto kao sa pravim textom. Okay, dobre hrvatske ustaše se isključuju, oni već imaju svog Volk-shit-mouth-sangera koji ne pjeva to što se misli nego misli to što se pjeva; thompson za ove koji ne znaju njemački, onaj dobar čovjek iz mjesta koje se zove Čavoglave!!! Tko zna da li bi da se na koncert-U/propovijedi ovog supernatural barda pojave osobe u U-skim uz tijelo pripijenim roza majicama sa mačevima i roza U-kapicama, da li bi ostali dobri posjetioci bili U-zrujani ili C-00-L; mislim svoj na svome!!!!
Ispričavam se gay svijetu za metaforu i puno pozdrava onom "urbanom" idiotu iz Trenutka istine, kviz/showu naše UBIQUE MEDIA DAEMON smart HRT, koji je ponosan što nema gay frendove i njegovim školovanim prijateljima koji se najbolje opuštaju na cajkama!!! nadam se da se poslije u samoći svojih automobila pipaju i rasplinu od opuštenosti!!
H.L.Mencken: "Davanje prava glasa svakom čovjeku nije ljude učinilo ništa pametnijim i slobodnijim nego što ih je kršćanstvo učinilo boljim." ............... ne znam da li ovo paše ovdje ali je istina!!
p.s. 3: fuck, opet sam se navukao na stvarnost, Aspergen, vrati se!!!

web by Stylefor.Bees