Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis

16.03.2008

DA JE PROLJEĆE U JESEN A JESEN PO LJETI LJUDI BI ISTO BILI U KURCU

Proljeće ili jebeš nas ljude

Oko naše kuće raste par predivnih mimoza. I svakog proljeća promatram njihove šake prepune malih žutih žarulja kako se pružaju prema nebu i kako trepere na veselom vjetru. A neće biti predugo ovdje. I uvijek se osjećam površnim i malenim sa svojim glupim željama i strahovima i poželim da ne postojim. I dobro da ne živim u Herceg Novom.
JMBTinturić

Another springtime story ili jebalo te buđenje

Prošlog proljeća upoznao sam djevojku koja... ma koga to zanima...WOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUSH...Susretljivost je štetna ne jer je bad biti human i topao nego jer je dosadno biti human i topao, svaki idiot muški ili ženski, zapravo svi muški i ženski idioti to dožive kao prostor za emotivni pikado a nemaju pojma o igri, svi to dožive kao prostor za skeniranje vlastitih emotivnih nepromišljanja i gledajući otvorenu osobu masturbiraju o svojoj snazi i fokusiranosti na puno veća znanja (nabrajanje, nabrajanje, nabrajanje moje, moj moje, moj) i tako im kirurški precizno izmakne ideja da je nečija susretljivost zapravo pomoć da ispadnu kreteni odmah i da se skrati/ubrza put govna od bulje do ustiju i obrnuto. So next time kada brišeš bulju pogledaj u t-papire i roršarkiraj se.
JMBTinturić

1402

Ovako bih volio izgledati a valjda i hoću; autor slike je Deryk Thomas, briljantni umjetnik, potražite na netu.

Nagon ili jebeš skrušenost, proljeće je

Nisam nikakav vjernik, najmanje kršćanin, priča o Isusu je predivna i svi znamo to, ali ponekad u nekim situacijama i pod čudnim kutom sunčeve svjetlosti osjetim neka religiozna titranja u sebi; živim iza crkve (znam to nije dovoljno hahaha) i jednog nedavno sunčanog dana spuštao sam se stepenicama kraj crkve i promatrao trešnje kako lagano cvjetaju i par zečeva kako se igraju na netom pokošenoj travini i nekoliko anđeoski odjevene djece kako pjevuše pjesmicu o Mariji a sve je mirisalo na dobrotu i tek ispečene hostije. Malo dalje, kraj vratiju od crkve zajedno s velečasnim (valjda) stajala je super-pička-koka-babe-holivud-svemir-2, u tigrastim čizmicama, super uskim perfect-legs-bulja jeans hlačama, bundom iz koje vire dva čipkasta gibraltara i licem od kojeg bi i Michelangelo prestao biti pederom a Carravaggio naučio i drugi zanat. Naravno da sam pomislio kako bi bilo super naguziti je na oltaru i jaslicama, polijevati joj uzbibale grudi svetom vodom a u usta trpati hostije i krunice a u bulju svijeće dok časna briljira na orguljama. Poslije sam pomislio kako bi bilo dobro nakon toga je razrezati na komadiće i šake probosti čavlima i vremeplovom je poslati u pećine izvan Jeruzalema gdje su gubavci i kugavci ili kako se već zovu plesali svoje sretne plesove iskupljenja. Malo sam se od toga svega zbunio i kasnije navečer nazvao prijatelja u Vatikan i ispričao mu to i pitao ga da li sam u kurcu ili pomalo religiozan a on je smireno i s onim uškopljenim tamjan glasom rekao "Sve je u redu, dok je stado na okupu i pastir je sretan." Pih.
JMBTinturić

Što gore to bolje, ipak je proljeće

Naravno da sam i ja sretan kad su svi sretni !!!!!!!!!!!!!!!!! HURA
Osim u nedjelju. Onda se posebno izgubim.
JMBTinturić

Mačje riječi 3

Konju jedan ja sam sterilizirana, svejedno mi je koje je godišnje doba ali ne bi se mijenjala s tobom ni da si Ali Baba i stodvije dalmatinke i čiča Goriotova koliba zajedno. Glup si ko kurac. Mijenjaj emocije za auto ili promijeni spol. Sjećam se nekad si bio hrabar i veseo a sad si kao sardinina menstruacija, jebali te i stvarnost i ovi textovi. Šta fali sebičnosti "everyday you wake up you shit you shower and shave...lalala" znaš tu pjesmu? Verpissdich!!!!
Mačka

web by Stylefor.Bees