Mala krčma Skalinada - Volosko
dodaj u favoritedodaj u favoriteprijavi se na mailing listumailing listakontaktkontakt

Arhiva

Mizantropija > Povratak na popis

28.01.2008

Naočale ili Lassie , šta ti je ?

Odnedavno nosim naočale za vid. Gucci i platio sam ih 2 500 kuna. +1, +0,58.
Pored boljeg vida s njima sam dobio i dosta gnjavaže. Svaka druga osoba ih želi isprobati, svaka prva misli da ih nosim iz "artističko-folirantskih-image" pobuda a broj "komplimenata" i pridjeva je endless, od češkog makroa preko svih kretenskih javna-osoba usporedbi do "the best looking idiot". (koji i paše)
Neki dan sam se skoro potukao s nekim nepoznatim glupanom jer mi je rekao da dobro izgledam s naočalama a ja sam ga pitao ako je gay i tip se nadurio i počeo srat i srat. Verbalni fajt je trajao satima ali na kraju se ispričao i platio rakiju (usput ispričao sve o sebi, fuck).
A najgluplja situacija je bila nedavno u Medulinu; visio sam s One Piece Puzzle u studiu, snimaju u Puli a spavaju u Medulinu i ispred apartmana sam se igrao sa starim ofucalim Lesijem (nimalo nalik onom iz filma, ovaj da kihne bi se raspao) koji je odjednom počeo režati, iskesio zube i skočio na mene i skoro me ugrizao zapravo zagrizao me ali ja sam ustao i mahnuo rukom pa je zbrisao (trik kojeg sam naučio u šumi kad me napao medvjed, o tome drugi put). Razmišljao sam koji mu (Lesiju) je kurac pa sam skužio; kako su naočale fotosenzitivne dok me on gledao u oči a na suncu stakla su počela tamnjeti i pas se usrao od "aliena" koji se počeo pojavljivati pred njim i poludio i htio se obraniti. Jebala me dioptrija. Kaže se da ljudi s naočalama izgledaju mudrije, well not in my case. Dug je put.
JMBTinturić

Mačje riječi 2

Neki dan mi je mačka prišla, ogrebala me i rekla:
"Svatko krije svoje male tajne, male stvari koje skriva od ostalih a ti si idiot jer si odabrao da sam sebi budeš tajna, znaš što želiš i trudiš ali ne vidiš "sebe" ni u čemu. Sam sebe sebi skrivaš. Živiš kroz druge i njihove tajne i skrivenosti. Zato si destruktivan. Sanjaj ali se probudi tu i tamo. I pojedi nešto".
Neko vrijeme smo se gledali i nije mi baš bilo ugodno.

 JMBTinturić i Mačka

web by Stylefor.Bees